top of page
  • Skribentens bildPetra Sundgren

Höst!

Hösten Àr hÀr och vardagen har rullat igÄng igen. Popps gÄr pÄ dagis och vi andra jobbar eller gÄr pÄ skolan.



Jag och Popps har börjat pĂ„ en trickskurs och hon har visat tydligt hur snabblĂ€rd hon Ă€r. Det Ă€r bra, men krĂ€ver sĂ„ klart massor frĂ„n mig som förare dĂ„ hon lĂ€r sig bĂ„de bra och mindre bra saker supereffektivt. Kursen bygger pĂ„ ett amerikanskt upplĂ€gg (Do more with your dog) dĂ€r man lĂ€r hunden ett antal tricks och kan sedan fĂ„ en diplom pĂ„ olika nivĂ„er. Den första nivĂ„n Ă€r rĂ€tt enkel, mycket Ă€r rent vardagshyffs, men pĂ„ de högre nivĂ„erna kommer det in en hel del klurigheter dĂ€r hunden ska jobba pĂ„ avstĂ„nd frĂ„n föraren och genomföra lĂ€ngre kedjor. Jaja, vi fĂ„r se hur lĂ„ngt vi kommer. Just nu trĂ€nar vi pĂ„ att Ă„ka pĂ„ skateboard, och det Ă€r nĂ„got som Poppy verkligen tycker Ă€r skoj! 😁


Och badsÀsongen fortsÀtter Àn, iaf om man frÄgar Popps. Senaste idag sÄ tog hon en dopp i sjön hÀr intill. Det kommer nog att bli en utmaning att hÄlla henne ifrÄn vatten nu nÀr det börjar bli kallare. Vi fÄr nog tÀnka om vÄra promenadslingor helt enkelt.



Isak dÄ? Jo dÄ, han mÄr fint! Han gÄr hos en fysioterapeut en gÄng i mÄnaden och det ser ut att rÀcka för att hÄlla hans rygg i bra skick. Annars hÀnger han med pÄ det mesta och kan Àven i en svag stund gÄ med att busa med Plopps.






28 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
InlÀgg: Blog2_Post
bottom of page